Colorimetrie

colorimetrie si vopsit par coafor brasov

Colorimetrie

Vopsitul părului este unul dintre ritualurile de înfrumuseţare de neevitat pentru femei. Acestea apelează la această procedură fie din motiv că podoaba capilară încărunţeşte, fie că tind să-şi facă o schimbare de look. Va propunem să afliti cateva avantaje dacă alegi sa vopsesti parul.

Părul vopsit şterge anii de pe chip

Iniţial vopseaua de păr a fost inventată pentru acoperirea firelor cărunte de păr. În faţa acestui efect de neevitat al procesului de îmbătrânire, apare o opţiune miraculoasă: vopseaua de păr, care poate întineri aspectul fizic al femeii aproximativ cu 10 ani.

Dă volum şi întăreşte structura părului

Particulele de culoare conţinute în vopseaua de păr oferă  un plus de substanţă,  astfel firele de păr devin mai puternice şi  capătă greutate. Dacă ai părul fin şi subţire, după vopsire vei avea o podoabă capilară fermă, iar la coafat, volumul se va obţine  mult mai uşor.

Îţi conturează personalitatea

Femeile contemporane îşi vopsesc părul nu doar pentru a-şi ascunde firele albe, ci pentru a-şi schimba stilul în funcţie de dispoziţie şi de pierioada vieţii.  Oferind un alt ton culorii podoabei capilare, femeia îşi scoate în evindenţă personalitatea unică.

colorimetrie si vopsit par coafor brasov

Oferă  strălucire

Dacă ai părul lipsit de viaţă şi cu o nuanţă sumbră, o metodă rapidă de a-i  da strălucire este vopsitul, care acţionează ca o infuzie de lumină şi sclipiri.

Elimină sebumul

Pentru acele femei care suferă de un păr gras, vopsitul este o salvare de nepreţuit. Datorită acţiunii amoniacului şi altor substanţe asupra părului se deschide cuticulele firelor de păr şi se degresează foarte bine excesul de sebum. Mult timp după vopsire, nu va mai trebui să-ţi speli părul în fiecare zi pentru că acesta se va îngrăşa mai greu.