Echipa

Echipa noastră. Fa cunostinTA cu ea.

ULOC3519

Natasha Lisnic

Fondator

Cred și am fost mereu de părere că meseria te alege pe tine, nu tu pe ea!

 Îmi amintesc și povestesc de fiecare dată cu drag și amuzament de primul meu contact cu foarfecele de tuns și… cu părul pritenelor mele. Încă din copilărie aveam o viziune artistică asupra a ceea ce astăzi reprezintă noțiunea de Hairstyle. De la frizuri asimetrice, la împletituri la început simple, apoi tot mai complexe, tot mai frumoase, mai finisate și până la coafuri spectaculoase, reprezentative, măiestoase, am continuat să îmi urmez pasiunea.

Pasiune alături de muncă, studiu și ore nenumărate de practică plus aprofundarea noilor tehnici de coafat, alături de cunoașterea în profunzime a tainelor colorimetriei a făcut din ‘’cofeza Nati cea care își tundea prietenele în copilărie’’, Natasha Lisnic, Trainer și Hairstylist! Da, talentul, munca, dedicarea și perfecționarea tehnicilor sunt cele care m-au ajutat să devin astăzi un nume sonor în domeniul Hairstyle.

Ca în orice altă meserie, au fost și momente grele, zile și nopți obositoare, coafuri făcute și refăcute, dar toate aceste mici obstacole mi-au demonstrat că răbdarea și perseverența sunt prietenele mele și că doar cu ajutorul lor voi putea deveni un adevărat profesionist. Importanța pe care am oferit-o acestei pasiuni inocente din copilărie, a fost cheia succesului pentru mine, a fost drumul pe care știam că trebuie să-l urmez și modul în care îmi pot exprima cel mai bine viziunea, creativitatea, talentul.

Din dorința de a învăța mai mult și de a mă perfecționa am urmat o serie de cursuri care mi-au demonstrat că efortul depus va fi la final răsplătit cu laude și lucrări realizate impecabil. Astăzi am ajuns la nivelul în care îmi doresc să împărtățesc din cunoștințele mele tuturor celor care sunt convinși că asta este vocația lor. Îmi place să fiu înconjurată de oameni puternici care cred în visul lor, iar dacă tu faci parte din acea categorie de persoane, iar scopul tău este să fii cel mai bun, sunt bucuroasă să fiu mentorul tău! Sinceritatea profesională și onestitatea sunt alte calități pe care le vei dobândi, vei învăța ca pe lângă sinceritatea față de client, să fii sincer cu tine! Să accepți când greșeti, să ai răbdare, să te corectezi și în final să îți apreciezi corect munca depusă!

Eu sunt un profesionist pentru că am crezut și am muncit pentru visul meu, și tu poți fii ca mine! Curaj !

IMG_6459

Iulia Aros

Hairstylist | Manager Coafor Brașov

Expert în Colorimetrie – Chimie, Coafuri de ocazie, impletituri rusești și tunsori.

IMG_6376

Nicoleta Vasii

Hairstylist

Expert în tratamente pentru păr.  Tunsori în tehnica – curățare firelor despicate cu păstrarea lungimei părului , colorimetrie

echipa coafor brasov

Cristina Timiș

Tattoo artist

Tatuaje cosmetice: sprâncene, buze, pleoape

Cosmetician – cosmetica faciala, tratamente cosmetice, stilizare sprancene

Asistent medical generalist