Tratamente

tratament par

Tratamente

Tratament cu keratina de repararea și îndreptarea părului

Keratina este o substanta naturala reparatorie care se regaseste in aproximativ 88% din parul nostru. Penetreaza in firul de par, reface daunele interne si imbraca firul intr-o pelicula protectoare. Tratamentul aplicat termo-dinamic este activat cu ajutorul placii ceramice, se sigileaza keratina adanc in cuticulele parului şi se declanşeaza un proces de keratinizare care mentine hidratarea şi inhiba efectele umiditatatii, in timp ce netezeste şi consolideaza firul de par din interior spre exterior.

Tratament intensiv cu complex de uleiuri pentru păr

Pentru a asigura un nivel optim de hidratare și hrănire, părul are nevoie de formule speciale extra-dedicate și combinații unice de vitamine.
Tratamentele de păr bazate pe uleiuri prețioase, destinată îngrijirii părului agresat, sensibil care are nevoie de hrănire și hidratare intensă redau și îmbunătățesc strălucirea părului, repară structura și previne uscarea lui.
Părul devine strălucitor și mătăsos.
tratament par

Tratament cu uleiuri pentru scalp

Masca cu uleiuri si vitamine aplicata pe scalp ajuta la cresterea circulatiei sangelui la nivelul foliculilor de par, ceea ce duce la o mai buna crestere a parului. Cand radacina firului de par este hranita cum trebuie, firul va fi mai puternic, mai rezistent si mai elastic putand deci sa creasca si mai lung fara sa existe riscul ruperii. Pe langa faptul ca intareste firul de par, uleiul de ricin are si rolul de a tine sub control problemele de scapt ce cauzeaza caderea parului si măreață.

Iata cateva din modelele noastre

icons coafor brasov