Tunsori

colorimetrie si vopsit par

Tunsori

Majoritatea femeilor îşi doresc un păr cât mai frumos şi lung, motiv pentru care investesc în produse de styling şi îl tund cât mai rar, pentru a ajunge la lungimea dorită. Aceasta este, bineînţeles, o greşeală foarte mare, pentru că este nevoie ca părul să fie tuns ocazional pentru a fi sănătos. Trebuie să ştii însă câteva lucruri despre tunsul corect.
 
Este important sa tunzi parul constant ca sa-i pastrezi aspectul sanatos. Parul la varfuri este un par vechi,  mult mai fragil, subtiat, predispus la rupere si dispicare. Cel mai recomandat este  ca parul  sa fie tuns cam o data la doua luni. Nu te speria, nu trebuie sa-l tai de tot, ci doar sa indepartezi varfurile cu probleme (este de ajuns sa tunzi chiar si un centimetru din par). Daca faci aceasta operatiune in mod constant nici nu vei avea nevoie sa tunzi prea mult din lungimea  parului!
colorimetrie si vopsit par

Tunsorile regulate previn aparitia firelor despicate, ofera parului un aspect sanatos si ajuta practic la cresterea parului, tocmai prin prevenirea tocirii. In plus, ofera stil parului care si-a pierdut forma si nu se mai aranjeaza, iti scoate in evidenta trasaturile fetei si uneori face minuni si pentru starea de spirit. 

Iata cateva din modelele noastre

icons coafor brasov